Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27649 • Коментари 1385  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Свински винен кебап

   от 16-01-2017 23:02 Свински винен кебап : Jabse.InK (5.7/10) 245
Нарежете свинският шол на късчета и подправете със сол и пипер. Оваляйте в малко брашно и запържете в тиган за кратко, до получаване на златист цвят. След това загасете с бяло вино за готвене. Сложете месото в тава за печене.
В тигана сложете кромид или праз лук, чесън, дафинов лист, бахар (сухите подправки отварят аромата си при загряване).Добавете пресни домати, нарязани на кубчета, за да приготвите доматен сос.
Смесете с месото в тавата и залейте с бульон и още вино. Ако желаете да сгъстите соса, разтворете малко брашно в студена вода и добавете. След това покрийте тавата с фолио за печене и сложете в предварително загрята фурна на 120 градуса. Печете около 4 часа, като междувременно проверявате месото дали се е окрехотило.
След това отстранете фолиото и запечете до зачервяване на месото.


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 1026 прочитания • 246 уникални

таг : Свински винен кебап рецепта за свински винен кебап месарски магазин месарница месарница в София




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : дeвeтcтoтин пeдeceт и чeтири      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •